Kérdése van? shopkolbaszellatoshop.hu
A BUZA kolbászvariációk a múlt századi dunántúli magyar paraszt tradicionális receptúrái alapján készülnek.
A termék ára darabra értendő, ami átlagosan 0,38-0,4 kg súlyú.
Mediterrán szalámi
Minőségi „érett” disznóhúsból (koca) és szalonnából, szikkasztásos eljárással, hagyományos technológiával és füstöléssel készült kézműves termék, mely megidézi a Földközi-tenger gasztronómiájának ízvilágát, ahol – a magyar „kolbászkultúrával” ellentétben - az édeskömény veszi át a paprika meghatározó szerepét. A termék elkészítéséhez tengeri sót használunk. Gyönyörű színét, egyenetlen textúráját a késsel bevágott fehér szalonna és az érett disznóhús vöröses kompozíciója adja. Mozaikos szerkezetét, a hosszantartó érlelésnek (min.2 hónap) köszönheti. A termék tökéletesen illeszkedik a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz. Mentes a különféle mesterséges adalékanyagoktól (ízfokozók, stabilizátorok), nem tartalmaz glutént, laktózt, és szóját sem.
>Összetevők:
Sertéshús, gyártási szalonna, fűszerek